Добре дошли в света на DIVANI DELUXE.
Време е да преосмислите как пазарувате дивани.

Има много причини, които превърнаха последното ви пазаруване на диван в изтощаващо преживяване.

Посещавайки няколко магазина в целия град, опитвайки се да се справите с най-големия размер на дивана, ограничените цветови опции и най-лошото, да чакате на тъмно в продължение на 8-12 седмици преди да пристигне (от чужбина не по-малко) - ние се отърваваме от всички тях.

Ние сме тук, за да ви дадем възможности

Направихме възможно поръчката на 100 % персонализиран диван. С цели 14 фактора за персонализация, ние ще направим дивана, който напълно отговаря на вашето индивидуално ниво на комфорт и усещане за съвършенство.

Ако не сте сигурни за размерите, ще ви улесним максимално с услугата ни за вземане размери на място от специалист, за да сте сигурни, че е направено абсолютно перфектно.

Вярваме, че добри неща могат да дойдат и при онези, които отказват да чакат.

Ние сме най-бързият производител на персонализирани дивани по поръка наоколо! Производственото ни време е динамично, което означава, че то постоянно се променя въз основа на това колко е зает производственият ни екип в конкретния ден, седмица и / или месец. Обикновено времето за производство варира между 14 и 21 дни. Ние правим абсолютно най-доброто, за да произвеждаме нашите дивани възможно най-бързо, като винаги поддържаме нашето високо ниво на качество.

Всеки артикул е направен по поръчка в нашата DIVANI DELUXE фабрика в с. Марикостиново,България, използвайки регионални и отговорно селектирани материали.

Ние сме тук, за да ви помогнем да направите живота си малко по-лесен, като започнете да изграждате персонализиран диван с точния размер и цвят, който искате.

Чрез създаването на безпроблемен преход между онлайн каталозите, поръчките и производствените процеси, DIVANI DELUXE ще преоткрие начина, по който пазарувате за мека мебел.

Всичко започва с избора на дизайн и цветове 

Виж и почувствай нашите кожи и текстил. Избери дизайна, който харесваш и започни да го персонализираш.
Не спирай, докато не постигнеш своето ниво на комфорт и усещане за съвършенство.

ПОСЕТИ НАЙ-БЛИЗКИЯ ШОУРУМ