ГАРАНЦИЯ

guarantee

ГАРАНЦИЯ

Изтънчените и качествени материали са стандартни елементи на мебелите от колекцията на DIVANI DELUXE. Всички компоненти на всеки елемент са изработени от висококачествени материали. Производственият процес е прецизен и точен. Тапицерията на меката мебел се изработва според нуждите, за да осигури максимален комфорт, устойчивост на деформация и износване.
Типологията на дърво и метал е избрана и обработена, за да гарантира естетиката, механичните характеристики, стабилността, поддръжката, гъвкавостта и здравината на мебелите ни.
Закаленото стъкло е проектирано за максимална сигурност.

Поради тези причини продуктите на DIVANI DELUXE имат 10-годишна гаранция за конструктивни части и 5 години за частите на тапицерията.

МАТЕРИАЛИ

fabrics

ТЪКАНИ

Колекцията от тъкани и дамаски на DIVANI DELUXE е впечатляваща във всяко отношение- като разнообразие от тъкани и композиции, цветове и десени, естествени материали и последните иновации в производството на тъкани за дамаски.
Тъй като 70 % от продукцията ни се изработва за външни пазари като Гърция, Германия, Дубай, нашите дамаски трябва да отговарят не само на естетическите предпочитания на клиента, но и на географските условия, където диванът ще се ползва.
Естествените материи като памук, лен и вълна са съчетани с вискоза и синтетични материи, които повишават издръжливостта на светлина и натоварване.
Дамаската, разделена на различни категории, се избира, като се вземе предвид специфичен стандарт, основаващ се на устойчивост на излагане на светлина и използване, за да се постигнат най-високите международни стандарти за качество. Всички различни решения на тапицерията се нарязват и шият според характеристиките на всеки материал, за да се осигури най-добрият възможен резултат.
Сред най-използваните от DIVANI DELUXE дамаски са тези със примес на тефлонови нишки, които позволяват почистването “в крачка“.

За меката мебел, произвеждана за търговски обекти, се използват специални тъкани и материали за тапициране, тествани и сертифицирани за огнеустойчивост, в съответствие с международните стандарти, за да се осигури адекватна защита.


material

КОЖА

Кожата е перфектното покритие, което придава стойност на безупречната форма на творбите на DIVANI DELUXE.
Марката използва само кожа от най-високо качество на италиански производители, които осигуряват материал на премиум брандовете по целия свят.
Използваната кожа се отличава със своята мекота и еластичност, добива се от избрано животновъдство и е обработвана по методи, които запазват естествените характеристики на този материал, като багрене чрез анилин.
Поради естествения си произход кожата може да има несъвършенства, като например ивици; те не се считат за дефекти, а характеристики, които доказват, че са от естествен произход и не са претърпели допълнителна обработка.
Предлагаме и синтетична кожа от най-висок клас, която има много от характеристиките на естествения материал, но е по-икинимичен вариант и е по-лесна за поддръжка.


ANTI ALERGENIC 2

ТАПИЦЕРИЯ

Основен компонент на идеята на DIVANI DELUXE за комфорт, тапицерията на меката мебел се изработва от комбинация от високо еластичен дунапрен и анти алергична вата или силиконизиран антиалергичен пух с различна плътност и композиции, за да се осигури оптимална ергономичност.
Невидими материали, но с отлично качество, което гарантира дълъг живот на меката мебел.
Материалите се избират и използват от компанията с изключителна грижа и внимание, за да се постигне максимална естетика и комфорт, калибриране на дебелината и визуална лекота на всеки модел.
За регулиране на твърдостта на възглавничките на седалките се използва комбинация от пух с пълнеж от високо еластичен дунапрен, покрит със слой от антиалергична вата.

За търговските обекти се използват материали, тествани и сертифицирани за огнеустойчивост в съответствие с международните стандарти, за да се осигури адекватна защита.


ANTI ALERGENIC

ПУХ

Пухът е благородният материал за тапицерия, който я прави изключителна, благодарение на свойствата си като антистатичност, антиалергичност, хидро и топлинна изолация, на изключителна си мекота и адаптивност. Позволява ни да постигнем едновременно ефектът на обем и лекота, както и есенциалния за нашите дивани безкомпромисен комфорт. DIVANI DELUXE работи със сертифицирани доставчици, при пълно спазване на действащите закони за продуктите и производството.


wood

ДЪРВО

Колекцията от дървесина, използвана в мебелите на DIVANI DELUXE, обхваща широк спектър от типология, тонове и покрития и се използва главно за корпусна мебел, както и за конструктивни части и допълнения в меката мебел.
Ние не просто подбираме сред най-качествения материал, но и обработваме дървото с най-голяма грижа, за да се използват техническите и естетическите им характеристики.
Диапазонът на възможностите за избор включва дървесина с различна твърдост и оттенъци. В колекциите си използваме ясен, орехът с топлите му оттенъци,топола, кестен и други.
Сред твърдото дърво са букът и дъбът, представени не само в естествената им естетическа красота, но и в боядисани версии.


inox

ИНОКС И ЗАКАЛЕНА СТОМАНА

Изчистени линии, минималистичен класически стил, сила и красота – това са мебелите от инокс. Елементите от неръждаема стомана, комбинирани с естествени материали като дърво, кожа, стъкло, създават ненадминат стил и качество.

За изработка на елементи от инокс най-често се използват аустенитни стомани тип 304. Елементите от инокс са лесни за почистване и устойчиви на развитието на бактерии. Уникалните физични и химични характеристики на инокса правят мебелите устойчиви на атмосферните условия, те са устойчиви на корозия и са практически вечени. Подходящи са както за дома, така и за търговско обзавеждане.


tempered glass

ЗАКАЛЕНО СТЪКЛО

Закаленото стъкло, което използваме в колекциите си от крпусна мебел, е проектирано за максимална сигурност.
Елементите от стъкло създават визуален ефект за пространство и ненатрапчиво присъствие.
Комбинира се отлично с типологията на дърво и метал и създава търсения от нас ефект на съвременна класика.

ДИВАНИТЕ

divan 01

Облегалката

Стандартно за облегалката се използва 70 % силиконизиран антиалергичен пух и 30 млян дунапрен.
Това е оптималната комбинаци, която едновременно гарантира ергономичност и комфорт и същевременно предпазва облегалката от деформиране.


divan 02

СЕДАЛКИТЕ

Седалките –комбинация от високо-еластичен дунапрен и анти алергична вата или пух в различни съотношения и плътност Променяйки съотношението на използваните материали, променяме и твърдостта на седалките, което ни позволява да постигнем индивидуално ниво на комфорт за всеки клиент. Допълнителен комфорт, мекота и лек пружиниращ ефект се постига от използваните италиански високо еластични колани, специално проектирани и произвеждани за DIVANI DELUXE.


divan 03

КОРПУС

Базата на диваните, създавани от DIVANI DELUXE, се изработва от масивна дървесина или първокачествен МДФ, фурнирован с естествен фурнир.
Използваната дървесина обхваща широк спектър от типология, тонове и покрития.
Това дава голяма свобода за персонализация, като позволява да се избират цветовете на дървото и да се съчетават с други мебели от интериора.

Същевременно осигуряват изключително качесто и стабилност, което ни позволява смело да дадем 10 годишна гаранция за конструктивните части.


Всичко започва с избора на дизайн и цветове 

Виж и почувствай нашите кожи и текстил. Избери дизайна, който харесваш и започни да го персонализираш.
Не спирай, докато не постигнеш своето ниво на комфорт и усещане за съвършенство.

ПОСЕТИ НАЙ-БЛИЗКИЯ ШОУРУМ