Интериорни Дизайнери, Архитекти и Строителни Предприемачи


DIVANI DELUXE се специализира в производството на дизайнерски дивани и тапицирана мебел за търговски обекти, хотели, офиси, ресторанти и други. Можем да създадем персонализирани мебели, които да се поберат във всяко пространство, включително и нестандартно! Включването в нашата Търговска Програма осигурява специални цени за професионалисти от индустрията и достъп до нашите производствени ресурси.

 


kompaniata

Ексклузивни Цени за Професионалисти

Винаги влизайте в бюджет! Членовете на нашата търговска програма получават конкурентни цени само за индустрията. Тази изключителна програма е отворена за интериорни дизайнери, архитекти и строителни предприемачи.


Персонализиран Дизайн

Имате ли проект, който изисква персонализиране по търговски признак? Няма проблем, считайте го направено! От яхти, до стартиращи офиси до хотелски лобита, ако имате идея за мека мебел, ние можем да я направим търговски клас!

personaliziran dizain


turg obekti

Търговски Обекти

Всички наши мебели за търговски обекти са изработени от сертифицирани материали. Ако имате нужда от допълнителни подсилвания, ние сме щастливи да изработим диван с поддръжка на центъра и материли с висока устойчивост, за да отговаря на вашите спецификации.


Заяви включване днес & се възползай от ексклузивни за членове на програмата цени и повече преференции! 

 

ПОПЪЛНИ ЗАЯВКАТА

форма

Всичко започва с избора на дизайн и цветове 

Виж и почувствай нашите кожи и текстил. Избери дизайна, който харесваш и започни да го персонализираш.
Не спирай, докато не постигнеш своето ниво на комфорт и усещане за съвършенство.

ПОСЕТИ НАЙ-БЛИЗКИЯ ШОУРУМ